Iloa ja hyvinvointia metsästä ja luonnonväreistä

Kasvivärjätyt käsityötuotteet

Outar tuotteet ovat kotimaista käsityötä. Lahja- ja sisustustekstiilit valmistetaan ekologisista kierrätys- ja luonnonmateriaaleista ja värjätään paikallisilla luonnonväreillä.

Kasvivärjäyksen verkkokurssi

Verkkokurssilla perehdyt siihen, miten kasvivärjätään kauniita villalankoja ja puuvillakankaita suomalaisilla luonnonvaraisilla kasveilla turvallisesti sekä ympäristöä säästäen. Verkkokurssilla voit opiskella milloin ja missä haluat.

Ohjatut terveysmetsä -retket

Terveysmetsä – retki perustuu tutkimustuloksiin luonnon moninaisista vaikutuksista hyvinvointiimme. Outar järjestää Terveysmetsäretkiä upeissa kansallispuistokohteissa: Lauhanvuoren kansallispuisto, Kurjenrahkan kansallispuisto, Helvetinjärven kansallispuisto ja Seitsemisen kansallispuisto. Opastettujen metsäkävelyiden aikana koemme luonnon kaikilla aisteillamme. Terveysmetsä sopii kaikille. Retkipaketit myös omalle ryhmälle räätälöitynä!

Luonnonvärjäyskurssit ja luennot

Outar tarjoaa luonnonvärjäyksen luentopalveluita ja opettaa luonnonvärjäystä tilauksesta. Aiheet vaihtelevat kasvi- ja sienivärjäyksen perusteista värikasvien tunnistukseen ja keruuseen sekä kankaan painantaan kasviväreillä. Kursseja ja luentoja voidaan järjestää lähi- ja verkkokursseina. Kurssit ja luennot muokataan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveistasi.